Ga naar de inhoud

3D CAD software voor orthesen en prothesen

De toekomst van orthopedische innovatie met de geavanceerde software van Shapemakers. Speciaal ontworpen voor ortheses en protheses. Gebruik de volledige creativiteit, precisie en efficiëntie om de toekomst van orthopedische oplossingen vorm te geven.

Waarom 3D CAD software?

Ongekende ontwerpprecisie

Ervaar een nieuw niveau van nauwkeurigheid bij het ontwerpen met deze geavanceerde software. Maak orthesen en protheses met precisie voor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit.

Grenzeloos maatwerk

Maak een einde aan de beperkingen van ontwerpen met deze veelzijdige software. Geniet van de flexibiliteit om volledig aanpasbare orthopedische oplossingen te maken die voldoen aan ieders specifieke behoeften voor een perfecte pasvorm.

Efficiënte workflow

Optimaliseer het ontwerpproces met onze intuïtieve software, ontworpen om de workflow efficiënter te maken. Verkort de tijd bij het ontwerpen en behoud tegelijkertijd de kwaliteit en nauwkeurigheid van orthopedische oplossingen.

Baanbrekende technologische innovatie

Blijf voorop lopen met Shapemakers. Shapemakers is er om je te blijven voorzien van de nieuwste technologische innovatie, zodat je er zeker van kunt zijn dat het ontwerp in de voorste gelederen van de orthopedische vooruitgang staat.

 

Verbeter uw orthopedische constructies

  • Ervaar ongekende nauwkeurigheid: Ga tot in de kleinste details van je modellen en stel een nieuwe standaard voor orthopedische nauwkeurigheid.
  • Ontdek de vrijheid van ontwerpen: Ervaar de flexibiliteit van ontwerpen met onze software, zodat je zonder limieten orthesen en protheses kunt maken.
  • Meer efficiënte werkprocessen: Verbeter je workflow en bespaar tijd zonder in te leveren op de kwaliteit en precisie van je orthopedische oplossingen.

 

Verander de mogelijkheden van je orthopedische ontwerpen met Shapemakers. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze software uw orthopedische oplossingen kan verbeteren.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×