Ga naar de inhoud

Software

De best mogelijke CAD/CAM oplossingen voor de orthopedie.

Als distribiteur van verschillende bewerkingssoftware voor in de orthopedie is Shapemakers expert op het gebied van advies, training en vraagstukken.

 

Shapemakers biedt verschillende soorten CAD/CAM software aan om orthopedisch technologen te voorzien van digitale tools.

Deze tools zorgen er voor dat het proces van het vervaardigen van op maat gemaakte prothesen en orthesen sneller en eenvoudiger verloopt.

 

Met deze software kunnen orthopedisch technologen optimaal profiteren van de voordelen van digitalisering.

Verder bieden wij ook een (semi) automatische bewerkingssoftware waarbij een digitaal ontwerp van een model op basis van A.I. op maat gevormd wordt op een 3D-scan van het lichaamsdeel. Door deze software is Mass-customization (Massa maatwerk) mogelijk. 

 

Ook biedt Shapemakers software voor podotherapie, hierin kunnen steunzolen digitaal worden ontworpen om vervolgens verschillende productiemethodes te kunnen kiezen.

Software

Ons aanbod

Rodin4D- Arkad
Rodin4D- Neo
Rodin4D-Fitflow
Toolkit3D- Mass customization
Service featured image
Rodin4D

Rodin4D- Arkad

Arkad, de digitale ontwerptool voor steunzolen. Of je nu start vanuit een standaard sjabloon of een scan van je patiënt importeert, je kunt moeiteloos stap voor stap het ontwerpproces van je orthopedische inlegzolen doorlopen.

Met onze gebruiksvriendelijke software behoud je volledige controle over het ontwerpproces. Arkad heeft een speciale gereedschapsbibliotheek ontworpen die perfect is afgestemd op jouw professionele behoeften en die je op elk moment kunt aanpassen.

 

Lees meer

Shapemakers biedt trainingen en ondersteuning voor alle softwareoplossingen. Komt u ergens niet uit? Wij staan altijd klaar om te helpen!

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×