Ga naar de inhoud

Scannen

Het hele proces in de orthopedie begint met een goede scan

Door het nemen van een 3D-scan van het lichaamsdeel wordt het traditionele gipsen vervangen. Hierbij zijn snelheid en duurzaamheid belangrijke voordelen in het proces. Een scan van een lichaamsdeel is binnen twee tot vijf minuten gerealiseerd, dit zonder afval en een ‘vieze’ werkomgeving. 

Met de 3D-scan kan gelijk worden gewerkt in de bewerkingssoftware. Hierdoor ontstaat er een digitale bibliotheek van modellen, waardoor grote voorraad van modellen niet meer noodzakelijk is. 

3D scanners kunnen worden gebruikt om een digitale afdruk te maken van een lichaamsdeel. Met deze scan kunnen vervolgens digitaal correcties worden uitgevoerd om een op maat gemaakte mal en/of orthese/prothese te maken.

3D scanners zijn een belangrijk instrument geworden in de orthopedie omdat ze zorgen voor nauwkeurige metingen en op maat gemaakte oplossingen voor patiënten.

 

Scanners

Ons aanbod

Einscan H2
Einstar3D
M4D Scanner
Structure Sensor Pro
Service featured image
Witlichtscanner

Einscan H2

De tweede generatie Einscan H is een scanner die voorzien is van geavanceerde innovaties zoals een geïntegreerde kleurencamera die uitblinkt in hoge resolutie, een breed gezichtsveld en hybride lichtbronnen.

Deze nieuwe scanner heeft veelzijdige kleurencapaciteiten, hoge nauwkeurigheid en de capaciteit om moeilijke oppervlakken zoals haar met precisie vast te leggen. De nieuwe Einscan H2 staat klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

 

 

Lees meer

 

Shapemakers biedt verschillende soorten 3D scanners aan. Zo is er voor elke toepassing en in verschillende prijsklassen een passende oplossing beschikbaar voor elk bedrijf. Weet u niet precies welke scanner het beste bij uw situatie past? Wij komen graag onze scanners demonstreren en geven hierbij uiteraard een uitgebreid advies.

 

 

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×