Ga naar de inhoud

Contact

Misschien staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen. Zo niet?

Neem contact op via e-mail

info@shapemakers.nl
Of bel van maandag t/m vrijdag overdag op
0318 253 046
Socials

Contact formulier

Maak verbinding met Shapemakers en geef vorm aan Uw oplossingen.

Bij Shapemakers geloven we dat elke vraag, elk contactmoment, een startpunt is voor innovatie en verbetering. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag over onze diensten, een gedetailleerde discussie over materialen, of een uitdagend project waarbij onze expertise nodig is – Uw communicatie is de sleutel tot onze voortdurende groei en het verfijnen van onze oplossingen in de sectoren orthopedie, sport en industrie.

Uw feedback en communicatie stellen ons in staat om niet alleen onze producten en diensten te verbeteren, maar ook om samen te werken aan het creëren van oplossingen die echt voldoen aan Uw unieke behoeften en uitdagingen. Of U nu in de orthopedische sector, de sportindustrie, of een andere industriële sector werkt, Uw inzichten helpen ons om vorm te geven aan producten die een echte impact hebben.  Samen creëren we meer.

Toegewijd aan Uw Succes

We zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten, maar ook aan het waarborgen van een vlotte en efficiënte communicatie. Of U nu kiest om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon, of sociale media, we zijn hier om te luisteren, te leren, en te reageren met de snelheid en expertise die U verdient. Geen klant is hetzelfde, dus onze manier van contact zal afgestemd zijn op uw voorkeur.

U kunt ons benaderen op de manier die U het beste uitkomt. Of dat nu is via ons contactformulier, ons algemene e-mailadres: info@shapemakers.nl of gewoon door te bellen (0318 253 046).

Mocht u een dringende vraag hebben? kijk dan eerst even hieronder bij onze veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik bij jullie bestellen?
Welke materialen gebruiken jullie?
Wat zijn jullie levertijden?
Wat zijn jullie prijzen?
Wanneer komt mijn bestelling binnen?
×