Ga naar de inhoud

Productie in eigen huis?

Onze hardware oplossingen

Bij Shapemakers bieden wij niet alleen de productiediensten voor frezen en 3D-printen aan, maar levert ook de hardware. Samen met onze betrouwbare partners bieden wij freesmachines en 3D-printers aan.

Deze service stelt bedrijven in staat om hun eigen productieprocessen intern te beheren.

Bij het kiezen voor in-house productie werkt Shapemakers nauw samen om een interessante business case te ontwikkelen die de haalbaarheid en voordelen van in-house productie verkent. Daarnaast biedt Shapemakers de nodige ondersteuning, materialen en service om ervoor te zorgen dat de implementatie van de machines soepel verloopt en optimaal functioneert binnen de huidige activiteiten.

Onze hardware oplossingen

3D-printers
Freesmachines
Service featured image
3D-printen in uw eigen werkplaats

Bij Shapemakers begrijpen we dat bedrijven met een specifieke productiebehoefte baat hebben bij het zelf produceren van hun materialen. Daarom bieden wij ook een reeks 3D-printers aan die speciaal zijn afgestemd op het gebruik van diverse materialen zoals PP (Polypropeen) voor bijvoorbeeld korsetten en TPU voor zitortheses of inlegzolen. Deze printers, ontwikkeld in samenwerking met onze partners, zijn uitgerust met geavanceerde slicersoftware die verschillende dichtheden binnen één print kan creëren, wat zorgt voor producten die zowel robuust als comfortabel zijn.

Voor degenen die speciale eisen stellen aan hun producten, gaan we graag een stap verder. We onderzoeken op verzoek alternatieve mogelijkheden, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die naadloos aansluit bij uw unieke productievereisten.

 

Lees meer
Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×