Ga naar de inhoud

3D-printen in uw eigen werkplaats

Bij Shapemakers begrijpen we dat bedrijven met een specifieke productiebehoefte baat hebben bij het zelf produceren van hun materialen. Daarom bieden wij ook een reeks 3D-printers aan die speciaal zijn afgestemd op het gebruik van diverse materialen zoals PP (Polypropeen) voor bijvoorbeeld korsetten en TPU voor zitortheses of inlegzolen. Deze printers, ontwikkeld in samenwerking met onze partners, zijn uitgerust met geavanceerde slicersoftware die verschillende dichtheden binnen één print kan creëren, wat zorgt voor producten die zowel robuust als comfortabel zijn.

Voor degenen die speciale eisen stellen aan hun producten, gaan we graag een stap verder. We onderzoeken op verzoek alternatieve mogelijkheden, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die naadloos aansluit bij uw unieke productievereisten.

 

Onze 3D-printers

Arkad printer
Embrace corset
Embrace insoles
Embrace seat
Service featured image
Behoud uw expertise binnen uw praktijk en print 3D-inlegzolen direct voor uw patiënten

Arkad printer

De Arkad Printer maakt doorlopend printen mogelijk; tot 100 paar inlegzolen kunnen worden geproduceerd zonder menselijke tussenkomst.

Kies vanuit de Arkad soft de dichtheden die aangepast zijn aan elk gebied van uw inlegzool uit de 17 beschikbare opties.

Lees meer

Bij de keuze voor productie in eigen huis werkt Shapemakers nauw samen met uw team om een businesscase te ontwikkelen. We evalueren de haalbaarheid en de voordelen van in-house productie, met een focus op kostenbesparing, efficiëntieverhoging en het uitbreiden van productiecapaciteiten. Dit alles met het doel om uw bedrijfsresultaten te maximaliseren.

Bovendien zorgt Shapemakers voor de benodigde ondersteuning, materialen en service om te garanderen dat de implementatie van de printers soepel verloopt en optimaal functioneert binnen uw huidige bedrijfsvoering. Ons doel is niet alleen om u te voorzien van de juiste apparatuur, maar ook om ervoor te zorgen dat deze apparaten een integraal onderdeel worden van uw succes.

Met Shapemakers kiest u voor een partner die het belang van betrouwbaar en nauwkeurig produceren begrijpt. Bent u klaar om uw productiecapaciteit naar een hoger niveau te tillen? Wij staan klaar om u te ondersteunen.

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×