Ga naar de inhoud

Witlichtscanner

Shining3D- Einstar

De einstar is een ideale scanner voor het scannen van ledematen en kan om die reden perfect gebruikt worden in de orthopedie. De Einstar is een witlichtscanner die doormiddel van honderden foto’s per minuut het gescande beeld vastlegd. De Einstar scanner heeft een zeer nauwkeurig resultaat (tot 0,05mm maximale afwijking). Ook kan de Einstar in originele kleuren scannen wat resulteert in het kunnen scannen van markeringen.

De prijs/kwaliteit verhouding geeft deze scanner een unieke positie op de markt.

goede scan othopedie

 

  • Hoogwaardige Scans: De Einster legt snel en moeiteloos dichte puntenwolkgegevens vast met precisie, met een opmerkelijke puntafstand tot 0,1 mm.

 

  • Levendige Kleurnauwkeurigheid: Met zijn ge├»ntegreerde RGB-kleurencamera reproduceert de Einstar de ware kleuren van gescande objecten.

 

  • Detailgerichte Verbeteringstechnologie: De ingebouwde detailgerichte verbeteringstechnologie optimaliseert de verwerving van puntenwolkgegevens, begeleidt uw scanproces en verbetert de kwaliteit van de gegevens.

 

  • Stabiel Buiten Scannen: Door de drie infrarood projectoren levert de Einstar heldere scangegevens en consistente resultaten, zelfs in buitenomstandigheden.

 

  • Oogvriendelijk Comfort: De Einstar maakt gebruik van onzichtbaar projectorlicht tijdens het scannen, wat zorgt voor een comfortabele ervaring voor het menselijk oog.

 

  • Uitzonderlijke Gebruiksvriendelijkheid: Ontworpen voor ultiem gemak, de Einstar beschikt over een ergonomisch ontwerp, duidelijke workflow, moeiteloze installatie en echte plug-and-play functionaliteit.

 

Nog niet zeker of deze scanner bij uw werk past? Wij plannen graag een demo in om de scanner in werking te laten zien.

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×