Ga naar de inhoud

Witlichtscanner

Einscan H2

De tweede generatie Einscan H is een scanner die voorzien is van geavanceerde innovaties zoals een geïntegreerde kleurencamera die uitblinkt in hoge resolutie, een breed gezichtsveld en hybride lichtbronnen.

Deze nieuwe scanner heeft veelzijdige kleurencapaciteiten, hoge nauwkeurigheid en de capaciteit om moeilijke oppervlakken zoals haar met precisie vast te leggen. De nieuwe Einscan H2 staat klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Verhoogde Nauwkeurigheid: Met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid tot op wel 0.05 mm en een resolutie tot 0.2 mm, stelt de EinScan H2 een ongekend hoog detailniveau veilig.

 

  • Levendigere en Realistischere Kleuren: De EinScan H2 integreert een 5MP camera die garant staat voor scherpe, levensechte kleuren, wat resulteert in precize 3D-modellen.

 

  • Hoge Prestaties op donkere en reflecterende oppervlaktes: Door het gebruik van niet één, maar drie VCSEL-projectoren, past de scanner zich moeiteloos aan diverse lichtomstandigheden aan. Hierdoor kunnen donkere en reflecterende oppervlakken beter en gemakkelijker gescand worden dan ooit tevoren.

 

  • Innovatief Algoritme voor het scannen van haren: De EinScan H2 biedt een geheel nieuw algoritme dat moeiteloos zowel lichte als donkere haren scant, met verbluffend resultaat.

 

  • Er zijn verschillende software mogelijkheden om te scannen met de Einscan H2

 

Nog niet zeker of deze scanner bij uw werk past? Wij plannen graag een demo in om de scanner in werking te laten zien.

 

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×