Ga naar de inhoud

3D scanners voor orthopedie

Orthopedisch ontwerpen revolutioneren met geavanceerde 3D scanners van Shapemakers. Baanbrekende 3D scanners die speciaal op maat gemaakt zijn voor de orthopedie. Verhoog je ontwerpproces en herdefinieer wat mogelijk is bij het creëren van orthopedische oplossingen.

De kracht van 3D-scanners in de orthopedie ontdekken

Nauwkeurigheid zonder grenzen

Dompel jezelf onder in een compleet nieuw tijdperk van ontwerpprecisie met behulp van onze geavanceerde 3D-scantechnologie. Leg de mooiste details van de anatomie vast, voor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit van orthopedische oplossingen.

Oneindig maatwerk

Maak een einde aan ontwerpbeperkingen met onze veelzijdige 3D scanners. Profiteer van de vrijheid om volledig aanpasbare orthopedische oplossingen te maken die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt en die een perfecte pasvorm garanderen.

Een nieuwe definitie van efficiëntie

Versnel het ontwerp proces met onze intuïtieve 3D scantechnologie, ontworpen om de efficiëntie van de workflow te verbeteren. Verkort de tijd bij het ontwerpen terwijl je de hoogste kwaliteits- en nauwkeurigheidsnormen voor orthopedische oplossingen behoudt.

Technologische vernieuwing op zijn best

Met de geavanceerde 3D-scansoftware van Shapemakers blijft je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op orthopedisch gebied. Met onze toewijding aan voortdurende innovatie zorgen wij ervoor dat jouw ontwerpen toonaangevend zijn op het gebied van orthopedische vooruitgang.

Verhoog de kwaliteit van orthopedische ontwerpen

  • Een nieuwe definitie van precisie: Ontdek de complexe details van je ontwerpen met onze 3D-scantechnologie en stel een nieuwe norm voor orthopedische nauwkeurigheid.
  • Vrijheid in ontwerp: Gebruik de flexibiliteit van ontwerpen met onze software, zodat je orthopedische oplossingen kunt creëren zonder beperkingen.
  • Efficiënte workflow: Optimaliseer je ontwerpproces en bespaar tijd met behoud van de kwaliteit en zorgvuldigheid van je orthopedische oplossingen.

 

Vorm de toekomst van orthopedisch ontwerpen

Shapemakers is meer dan een dienstverlener; wij zijn een strategische partner in het vormgeven van de toekomst van orthopedisch ontwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×