Ga naar de inhoud

Productie van modellen in eigen huis

Bij Shapemakers begrijpen we dat bedrijven met een hoge productievraag baat hebben bij het in eigen huis nemen van hun productieprocessen. Daarom bieden wij tevens een reeks freesmachines aan. Deze machines, ontwikkeld in samenwerking met onze partners, vormen een standaardassortiment dat ontworpen is om aan diverse productiebehoeften te voldoen.

Voor diegenen die specifieke vereisten hebben, gaan we graag een stap verder. We onderzoeken op verzoek alternatieve mogelijkheden, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect past bij uw unieke productie-eisen.

Bij de keuze voor productie in eigen huis werkt Shapemakers nauw samen met uw team om een boeiende businesscase te ontwikkelen. We onderzoeken de haalbaarheid en de voordelen van in-house productie, waarbij we kijken naar aspecten zoals kostenbesparing, efficiëntieverbetering en het verhogen van de productiecapaciteit. Dit alles met het oog op het maximaliseren van uw bedrijfsresultaten.

 

Onze freesmachines

Axelle
Victor compact
Victor compact plus
Victor unlimited
Service featured image
Prestaties die aan uw verwachtingen voldoen

Axelle

De Axelle robot is flexibeler en biedt optimale beheermogelijkheden van externe assen en extreem snelle bewerkingscycli.

De geïntegreerde CAM-software maakt automatische generatie van bewerkingspaden mogelijk aan het einde van het freesproces voor alle vormen die langs één as zijn gegenereerd, zoals korsetten, AFO’s, KAFO’s, helmen en protheses.

 

Lees meer

Bovendien voorziet Shapemakers in de noodzakelijke ondersteuning, materialen en service om te zorgen dat de implementatie van de machine soepel verloopt en optimaal functioneert binnen de huidige bedrijfsvoering. Ons doel is niet alleen om u van de juiste machines te voorzien, maar ook om ervoor te zorgen dat deze machines een integraal onderdeel worden van uw succes.

Met Shapemakers kiest u voor een partner die begrijpt hoe belangrijk het is om met vertrouwen en precisie te produceren. Bent u klaar om uw productie naar een hoger niveau te tillen? Wij staan klaar om u te helpen.

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×