Ga naar de inhoud

Transformeer comfort en functionaliteit met 3D-geprinte orthesen en prothesen

Verbeter elke stap met precisie en personalisatie. Bij Shapemakers vermengen we technologie en compassie om de mogelijkheden van orthopedische en prothesezorg te definiƫren. Onze 3D-geprinte oplossingen zijn ontworpen om ongekende precisie, comfort en functionaliteit te bieden.

Belangrijkste voordelen:

  1. Gepersonaliseerde perfectie

De 3D-geprinte orthesen en prothesen zijn aangepast aan de unieke lichaamsbouw en levensstijl van elk persoon. Ervaar een perfecte pasvorm voor meer comfort en verbeterde beweeglijkheid.

 

  1. Snelle oplossingen, uitstekende kwaliteit

Zeg maar dag tegen lange wachttijden. Dankzij de geavanceerde 3D-printtechnologie leveren we op maat gemaakte orthesen en prothesen met een snellere doorlooptijd, zodat je in recordtijd de beste kwaliteit ontvangt.

 

  1. Toekomstbestendige materialen

Shapemakers gebruikt de modernste materialen die een perfecte mix van duurzaamheid en flexibiliteit aanbieden. De producten zijn gemaakt om de eisen van het dagelijks leven te weerstaan en blijvend comfort te geven.

 

  1. Zelfstandig leven mogelijk maken

Wij geloven in meer dan alleen functionaliteit; wij geloven in het versterken van levens. Onze orthesen en prothesen zijn gemaakt om de zelfstandigheid, het zelfvertrouwen en de algehele kwaliteit van leven te bevorderen.

 

Ervaar het Shapemakers voordeel

Klaar om de toekomst van orthopedische zorg binnen te stappen?

Shapemakers nodigt je uit:

  • Ontdek Precisie: Ontdek de details van 3D-geprinte orthese- en protheseoplossingen die garant staan voor precisietechniek.
  • Personalisatie te omarmen: Ervaar de flexibiliteit van maatwerk voor orthesen en prothesen die perfect aansluiten op individuele behoeften.
  • Versnel uw ontwikkeling: Profiteer van snellere doorlooptijden: Profiteer van snellere doorlooptijden zonder in te leveren op kwaliteit of precisie.
  • Kwaliteit die blijft: Vertrouw op geavanceerde materialen die duurzaamheid en flexibiliteit bieden voor een actieve leefstijl.

 

Shapemakers is niet zomaar een bedrijf; wij zijn uw partner in ontwikkeling van 3D geprinte orthesen en prothesen.

Transformeer levens vandaag! Neem nu contact op met Shapemakers en begin aan een traject van gepersonaliseerde, toekomstgerichte orthese- en protheseoplossingen. Geef vorm aan een betere toekomst met Shapemakers.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×