Ga naar de inhoud

3D Printen scoliose/kyfose brace

Ontdek de toekomst van orthopedische steun

Het 3D printen van Scoliose/Kyfose braces zijn een sprong voorwaarts op het gebied van orthopedische ondersteuning. Bij Shapemakers geloven we dat elke sprong op het gebied van de orthopedische ondersteuning een stap is in de richting van een betere kwaliteit van leven. Door geavanceerde technologieën en op maat gemaakte ontwerpen te gebruiken, bieden we een innovatieve aanpak van scoliose en kyfose.

Waarom kiezen voor 3D-geprinte braces?

De braces worden volledig op maat gemaakt en houden rekening met de unieke lichaamscontouren. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning. Met dank aan 3D-printtechnologieën zijn de braces licht en comfortabel om te dragen, en bieden ze bewegingsvrijheid zonder in te leveren op ondersteuning. Ontworpen met luchtdoorlatende materialen, laten ze je huid ademen en garanderen ze comfort gedurende de hele dag. Deze 3D-geprinte braces zijn niet alleen vernieuwend, maar ook duurzaam, in staat om dagelijks gebruik te weerstaan en bieden langdurige ondersteuning voor jouw specifieke behoeften.

Het proces in drie eenvoudige stappen

In drie eenvoudige stappen ontdek je hoe het proces werkt, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Iedere stap wordt hieronder in detail beschreven.

Stap 1: Adviesgesprek

Het team staat klaar voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem contact met ons op zodat we je behoeften kunnen begrijpen en de beste methode voor jouw situatie kunnen bepalen.

Stap 2: 3D Scan

Er wordt een gedetailleerde 3D scan van je lichaam gemaakt om een exact en op maat gemaakt ontwerp te kunnen genereren.

Stap 3: 3D afdrukken

Met gebruik van geavanceerde 3D printtechnologieën produceren we jouw brace. Ontdek de precisie en personalisatie die ons proces biedt voor optimale orthopedische ondersteuning.

 

Over Shapemakers

Shapemakers is baanbrekend op het gebied van orthopedische ondersteuning met het 3D printen scoliose/kyfose brace. Zij geloven dat elke verbetering op dit gebied bijdraagt aan een verbeterde kwaliteit van leven. Met innovatieve technieken en op maat gemaakte ontwerpen bieden zij een unieke aanpak van scoliose en kyfose. Shapemakers, voorheen bekend als OrthoShapes, is sinds 2012 toonaangevend op het gebied van orthopedische digitalisering. Ze focussen op orthopedie, sport en industrie, bieden oplossingen op maat en streven ernaar om klanten in beweging te houden, bij voorkeur door samenwerking.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×