Ga naar de inhoud
Service featured image
Witlichtscanner

Einscan H2

De tweede generatie Einscan H is een scanner die voorzien is van geavanceerde innovaties zoals een geïntegreerde kleurencamera die uitblinkt in hoge resolutie, een breed gezichtsveld en hybride lichtbronnen.

Deze nieuwe scanner heeft veelzijdige kleurencapaciteiten, hoge nauwkeurigheid en de capaciteit om moeilijke oppervlakken zoals haar met precisie vast te leggen. De nieuwe Einscan H2 staat klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

 

 

Lees meer
Service featured image
Witlichtscanner

M4D Scan

De M4D Scan is een van ons meest nauwkeurige 3D scanner. Met zijn precisie tot 0,05 mm heeft deze scanner een uiterst hoge nauwkeurigheid.

De M4D Scan is nauwkeurig en snel. Ook is de scanner gegemaakt op het detecteren van lichte bewegingen waardoor het de ideale keuze is voor het scannen van patiënten die moeilijk stil kunnen zitten. Ook sluit de M4D Scan perfect aan op de software van Rodin4D.

 

Lees meer
Service featured image
iPad

Structure Sensor Pro

De Structure Sensor Pro is een uitstekende optie voor het maken van nauwkeurige 3D-scans van patiënten. Dankzij de krachtige LiDAR-scanner kan de Sensor Pro snel en accuraat de vorm van lichaamsdelen vastleggen.

Door de vrijheid van beweging tijdens het scannen kunnen zelfs lastig te bereiken gebieden gemakkelijk worden gescand.

Bovendien zorgt de hoge resolutie kleurencamera van de Structure Sensor Pro voor realistische kleurenbeelden van de scans, wat belangrijk kan zijn bij het visualiseren van markeringen zoals botpunten. De flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Structure Sensor Pro maken deze 3D-scanner bijzonder geschikt voor de orthopedie.

Lees meer
Service featured image
Witlichtscanner

Shining3D- Einstar

De einstar is een ideale scanner voor het scannen van ledematen en kan om die reden perfect gebruikt worden in de orthopedie. De Einstar is een witlichtscanner die doormiddel van honderden foto’s per minuut het gescande beeld vastlegd. De Einstar scanner heeft een zeer nauwkeurig resultaat (tot 0,05mm maximale afwijking). Ook kan de Einstar in originele kleuren scannen wat resulteert in het kunnen scannen van markeringen.

De prijs/kwaliteit verhouding geeft deze scanner een unieke positie op de markt.

Lees meer
Service featured image
Scannen

Het hele proces in de orthopedie begint met een goede scan

Door het nemen van een 3D-scan van het lichaamsdeel wordt het traditionele gipsen vervangen. Hierbij zijn snelheid en duurzaamheid belangrijke voordelen in het proces. Een scan van een lichaamsdeel is binnen twee tot vijf minuten gerealiseerd, dit zonder afval en een ‘vieze’ werkomgeving. 

Met de 3D-scan kan gelijk worden gewerkt in de bewerkingssoftware. Hierdoor ontstaat er een digitale bibliotheek van modellen, waardoor grote voorraad van modellen niet meer noodzakelijk is. 

3D scanners kunnen worden gebruikt om een digitale afdruk te maken van een lichaamsdeel. Met deze scan kunnen vervolgens digitaal correcties worden uitgevoerd om een op maat gemaakte mal en/of orthese/prothese te maken.

3D scanners zijn een belangrijk instrument geworden in de orthopedie omdat ze zorgen voor nauwkeurige metingen en op maat gemaakte oplossingen voor patiënten.

 

Lees meer
×