Ga naar de inhoud
Service featured image
Rodin4D

Rodin4D- Arkad

Arkad, de digitale ontwerptool voor steunzolen. Of je nu start vanuit een standaard sjabloon of een scan van je patiënt importeert, je kunt moeiteloos stap voor stap het ontwerpproces van je orthopedische inlegzolen doorlopen.

Met onze gebruiksvriendelijke software behoud je volledige controle over het ontwerpproces. Arkad heeft een speciale gereedschapsbibliotheek ontworpen die perfect is afgestemd op jouw professionele behoeften en die je op elk moment kunt aanpassen.

 

Lees meer
Service featured image
Toolkit3D

Toolkit3D- Mass customization

Het platform van Toolkit3D biedt een volledige geautomatiseerd Order Management Systeem dat gebruik maakt van een real time tracking.

Ook biedt Toolkit3D een design engine die ervoor zorgt dat op maat gemaakte producten klaar gestoomd worden voor mass customization.

 

 

Lees meer
Service featured image
Rodin4D

Rodin4D- Fitflow

Fitflow, dé software die toegang tot 3D-printen toegankelijk maakt. Optimaliseer je productiviteit en behaal nauwkeurige ontwerpen met slechts een paar klikken.

Fitflow is ontworpen om elke stap van je workflow te vereenvoudigen. Met een gebruiksvriendelijke interface kunnen zelfs beginnende gebruikers snel de kunst van het ontwerpen beheersen met een bibliotheek van beschikbare workflows: AFO’s, kniebraces, helmen, duimorthesen, prothesen en meer.

Door repetitieve taken te automatiseren en processen te stroomlijnen kan de gebruiker zich richten op de essentie: het creëren van innovatieve en op maat gemaakte orthopedische apparaten.

 

Lees meer
Service featured image
Rodin4D

Rodin4D- NEO

Met de NEO-software van Rodin4D kunnen orthopedische technici traditioneel gipswerk vervangen door een digitaal bestand. De software biedt toegang tot krachtige tools, aanpasbare bibliotheken en een gebruiksvriendelijke interface.

Door de digitale bibliotheek is een fysieke voorraad niet langer nodig, en gaat er een model verloren dan is het digitale bestand altijd terug te vinden en reproduceerbaar.

NEO stelt technici in staat om hun eigen metingen naar de digitale wereld te brengen en biedt flexibiliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Kortom, de perfecte tool voor orthopedische technici.

 

Lees meer
Service featured image
Software

De best mogelijke CAD/CAM oplossingen voor de orthopedie.

Als distribiteur van verschillende bewerkingssoftware voor in de orthopedie is Shapemakers expert op het gebied van advies, training en vraagstukken.

 

Shapemakers biedt verschillende soorten CAD/CAM software aan om orthopedisch technologen te voorzien van digitale tools.

Deze tools zorgen er voor dat het proces van het vervaardigen van op maat gemaakte prothesen en orthesen sneller en eenvoudiger verloopt.

 

Met deze software kunnen orthopedisch technologen optimaal profiteren van de voordelen van digitalisering.

Verder bieden wij ook een (semi) automatische bewerkingssoftware waarbij een digitaal ontwerp van een model op basis van A.I. op maat gevormd wordt op een 3D-scan van het lichaamsdeel. Door deze software is Mass-customization (Massa maatwerk) mogelijk. 

 

Ook biedt Shapemakers software voor podotherapie, hierin kunnen steunzolen digitaal worden ontworpen om vervolgens verschillende productiemethodes te kunnen kiezen.

Lees meer
×