Ga naar de inhoud
Service featured image
QWADRA

QWADRA- Cube

Ontwikkeld door het QWADRA (Rodin4D) team, is Cube uniek in de markt: het beschikt over alle benodigde opties om orthopedische apparaten te ontwerpen, zonder beperkingen in het creëren van vormen. Zo kun je met Cube bijvoorbeeld negatieve modellen voor verschillende handicaps frezen, zoals zitvlakken, schuimlagen en houdingszitjes.

Cube stelt technici in staat om hun eigen metingen naar de digitale wereld te brengen en biedt flexibiliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Kortom, de perfecte tool voor orthopedische technici.

 

Lees meer
Service featured image
QWADRA

QWADRA- Arkad

QWADRA Arkad, de digitale ontwerptool voor steunzolen. Of je nu start vanuit een standaard sjabloon of een scan van je patiënt importeert, je kunt moeiteloos stap voor stap het ontwerpproces van je orthopedische inlegzolen doorlopen.

Met onze gebruiksvriendelijke software behoud je volledige controle over het ontwerpproces. Arkad heeft een speciale gereedschapsbibliotheek ontworpen die perfect is afgestemd op jouw professionele behoeften en die je op elk moment kunt aanpassen.

 

Lees meer
Service featured image
Shapemakers

Custom-made software

Bij Shapemakers wordt ook op maat gemaakte software ontwikkeld met behulp van verschillende softwarepakketten. Door pakketten te combineren kunnen automatiseringen worden gecreëerd; een dergelijke combinatie is Rhino en Grasshopper.

Op basis van specifieke problemen ontwikkelt Shapemakers op maat gemaakte oplossingen, zoals software voor het vlak maken, die 3D-bestanden automatisch vlakt voor doeleinden zoals stoffering of snijpatronen. Andere opties zijn automatische correcties en gebruiksvriendelijke ontwerptools.

 

 

Lees meer
Service featured image
QWADRA

QWADRA- Fitflow

Fitflow, dé software die toegang tot 3D-printen toegankelijk maakt. Optimaliseer je productiviteit en behaal nauwkeurige ontwerpen met slechts een paar klikken.

Fitflow is ontworpen om elke stap van je workflow te vereenvoudigen. Met een gebruiksvriendelijke interface kunnen zelfs beginnende gebruikers snel de kunst van het ontwerpen beheersen met een bibliotheek van beschikbare workflows: AFO’s, kniebraces, helmen, duimorthesen, prothesen en meer.

Door repetitieve taken te automatiseren en processen te stroomlijnen kan de gebruiker zich richten op de essentie: het creëren van innovatieve en op maat gemaakte orthopedische apparaten.

 

Lees meer
Service featured image
QWADRA

QWADRA- NEO

Met de NEO-software van QWADRA (voormalig bekend als Rodin4D) kunnen orthopedische technici traditioneel gipswerk vervangen door een digitaal bestand. De software biedt toegang tot krachtige tools, aanpasbare bibliotheken en een gebruiksvriendelijke interface.

Door de digitale bibliotheek is een fysieke voorraad niet langer nodig, en gaat er een model verloren dan is het digitale bestand altijd terug te vinden en reproduceerbaar.

NEO stelt technici in staat om hun eigen metingen naar de digitale wereld te brengen en biedt flexibiliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Kortom, de perfecte tool voor orthopedische technici.

 

Lees meer
Service featured image
Software

De best mogelijke CAD/CAM oplossingen voor de orthopedie.

Als distribiteur van verschillende bewerkingssoftware voor in de orthopedie is Shapemakers expert op het gebied van advies, training en vraagstukken.

 

Shapemakers biedt verschillende soorten CAD/CAM software aan om orthopedisch technologen te voorzien van digitale tools.

Deze tools zorgen er voor dat het proces van het vervaardigen van op maat gemaakte prothesen en orthesen sneller en eenvoudiger verloopt.

 

Met deze software kunnen orthopedisch technologen optimaal profiteren van de voordelen van digitalisering.

Verder bieden wij ook een (semi) automatische bewerkingssoftware waarbij een digitaal ontwerp van een model op basis van A.I. op maat gevormd wordt op een 3D-scan van het lichaamsdeel. Door deze software is Mass-customization (Massa maatwerk) mogelijk. 

 

Ook biedt Shapemakers software voor podotherapie, hierin kunnen steunzolen digitaal worden ontworpen om vervolgens verschillende productiemethodes te kunnen kiezen.

Lees meer
×