Ga naar de inhoud

Embrace insoles

Profiteer van een bewezen productieoplossing en vervang handmatige productie door de geavanceerde Embrace 3D-printtechnologie. Deze technologie stelt u in staat uw productie te stroomlijnen en tegelijkertijd een extra waarde en een betere kwaliteit aan uw klanten te bieden.

  • Produceer superieure orthopedische inlegzolen
  • Bespaar tijd en arbeid tijdens het productieproces
  • Realiseer een kosteneffectieve productie
Embrace insoles

De optie voor automatische extractie biedt een naadloze verbetering voor de Embrace Insole-oplossing, waardoor productie ook buiten reguliere kantooruren kan doorgaan. Met deze vooruitgang wordt de inlegzool automatisch losgemaakt en zachtjes langs een helling geleid, waarna deze in een speciaal daarvoor bestemde doos glijdt. Een ingebouwde camera controleert zorgvuldig het succes van de extractie.

  • Op softwaregebied zorgt een geavanceerd wachtrijbeheersysteem dat de volgende printcyclus start zodra de camera bevestigt dat het printbed leeg is.
  • Schakel over naar massaproductie zonder de voordelen van een eenvoudige en duurzame oplossing te verliezen.
  • Integratie met uw CAD-software maakt het mogelijk om de print voor te bereiden en de inlegzool in één keer aan het printbeheersysteem toe te voegen, gebruikmakend van een cloud-gebaseerde versie van de REALvision softwaremotor.
  • Met meerdere verbonden printers kunt u beschikken over een centrale printfarm of meerdere printers beheren op lokale winkellocaties, waardoor een gedecentraliseerde printfarm ontstaat.

Shapemakers biedt de benodigde ondersteuning, materialen en service om ervoor te zorgen dat de implementatie van de machine soepel verloopt en optimaal functioneert binnen uw huidige bedrijfsvoering. Ons doel is niet alleen om u te voorzien van de juiste machines, maar ook om ervoor te zorgen dat deze machines een integraal onderdeel worden van uw succes.

Met Shapemakers kiest u voor een partner die het belang van vertrouwen en precisie in de productie begrijpt. Bent u klaar om uw productie naar een hoger niveau te tillen? Wij staan klaar om u te helpen.

 

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×