Ga naar de inhoud

3D-print op maat gemaakte zitortheses en kussens

Embrace seat

Met de Embrace-oplossing kunnen orthopedische professionals moeiteloos hun kennis overbrengen op het eindproduct, zonder zorgen over arbeidsintensieve en stoffige productieprocessen. Zij kunnen nu een product van uitzonderlijke kwaliteit produceren.

Integreer onze Embrace-oplossing in uw bestaande productieproces, of laat ons u helpen de ideale digitale workflow voor uw behoeften te kiezen. We werken nauw met u samem om te kijken naar uw unieke verwachtingen.

Embrace seat

Maak gebruik van een bewezen productiemethode en neem afscheid van de last van werken met stof en schuim. Omarm 3D-printtechnologie die uw productieproces stroomlijnt en tegelijkertijd meer waarde en een betere levenskwaliteit voor uw klanten biedt.

  • Vervaardig hoogwaardige zitplaatsen en kussens.
  • Bespaar tijd en arbeid in het productieproces.
  • Bereik kostenefficiĆ«nte productie.

 

Bovendien voorziet Shapemakers in de noodzakelijke ondersteuning, materialen en service om te zorgen dat de implementatie van de machine soepel verloopt en optimaal functioneert binnen de huidige bedrijfsvoering. Ons doel is niet alleen om u van de juiste machines te voorzien, maar ook om ervoor te zorgen dat deze machines een integraal onderdeel worden van uw succes.

Met Shapemakers kiest u voor een partner die begrijpt hoe belangrijk het is om met vertrouwen en precisie te produceren. Bent u klaar om uw productie naar een hoger niveau te tillen? Wij staan klaar om u te helpen.

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×