Ga naar de inhoud

Productie afgestemd op uw specifieke eisen

Victor unlimited

Heeft u specifieke behoeften voor uw productie? Zoekt u naar apparatuur die aan uw specifieke eisen voldoet? Dat is precies waar de Victor unlimited voor is gemaakt. Onze teams hebben een volledig aanpasbare oplossing ontwikkeld die ongelimiteerde productie mogelijk maakt en tegelijkertijd aan al uw wensen voldoet.

Deze oplossing biedt onbeperkte productiemogelijkheden die naadloos aansluiten op uw vereisten. Victor Unlimited combineert de efficiƫntie van Victor Compact met extra mogelijkheden voor configuratie met meerdere stations en persoonlijke programmering. Met Victor Unlimited krijgt uw productiecentrum een op maat gemaakte robotoplossing voor verspaning, waarmee u de modellen kunt realiseren die u voor ogen heeft en uw productiviteit kunt verhogen.

 

Victor unlimited

Victor Unlimited biedt u een op maat gemaakte, volledig aanpasbare oplossing om aan al uw behoeften te voldoen. Samen zullen we de technologische oplossing implementeren die het beste aansluit bij uw doelstellingen.

Een breed scala aan mogelijkheden (draagvermogen van 9 kg tot 35 kg), met een bereik van 1440 mm tot 2100 mm om de maximale prestaties te bereiken.

 

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×