Ga naar de inhoud

Workflow

Workflow

Na het vaststellen van het definitieve design, wordt het digitale bestand geïntegreerd met de Custom workflow. Honderden punten in het digitale model worden gelinkt aan de A.I. software die het model op basis van een 3D-scan op maat vormt, dit noemen wij ook wel ‘‘Morphing’. De A.I. is in staat het model op maat te maken doordat het zelf landmarks in de 3D-Scan herkent. De software is geschreven op basis van restricties waaraan het model moet voldoen. Deze restricties zijn in eerdere projectstappen besproken. De software respecteert deze restricties en zal buiten deze regels om het model op maat maken.

workflow shapemakers

Deze restricties kunnen o.a. straps, scharnierpunten, etc. zijn. Door deze vast te zetten in de software zullen deze te allen tijde dezelfde eigenschappen hebben waardoor hier een standaard maat serie voor kan worden gemaakt.

Om de controle bij de eindgebruiker te houden kan er gekozen worden voor een semi- of een volledig geautomatiseerd proces. Bij een semi-geautomatiseerd proces zal de gebruiker zelf handmatig nog een paar stappen moeten doorlopen. Deze stappen worden vooraf afgestemd op basis van de wensen en behoefte van de gebruiker. Bij een volledig automatisch proces zal de software op basis van A.I. alle stappen doorlopen.

Tijdens de workflow fase worden tevens draagcomfort en maatvoeringen behandeld. Door verschillende prototypes te testen wordt er samen gekeken om tot een perfect eindresultaat te komen. Wanneer de workflow wordt afgerond zal er keer op keer een perfect passend resultaat worden gegenereerd.

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×