Ga naar de inhoud

In een samenwerking slaan inorsys GmbH en Shapemakers de handen ineen om hun ervaringen in de orthopedie en maakindustrie te delen. Deze samenwerking heeft als doel de voorsprong te behouden in de orthopedische markt en ervaringen en expertise te delen, met het oog op gezamenlijke vooruitgang in de toekomst.

Hoe is de samenwerking tussen inorsys en Shapemakers tot stand gekomen?

Gedreven door de ambitie om hun marktpositie uit te breiden, heeft inorsys besloten om hun producten en diensten uit te breiden. Tijdens interne discussies bij inorsys over mogelijke kansen, bracht CAD-expert Gert Althausse Shapemakers onder de aandacht. Deze suggestie leidde tot een ontmoeting in NĂ¼rtingen, wat uiteindelijk resulteerde in een samenwerking tussen beide partijen.

Wat hebben deze twee bedrijven gemeen en waar werken ze momenteel samen?

Zowel inorsys als Shapemakers delen een sterke toewijding aan innovatie in hun vakgebieden. Beide bedrijven begrijpen het belang van klanttevredenheid en hechten veel waarde aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen.

Op dit moment werken Shapemakers en inorsys samen op het gebied van digitale fabricage, met speciale aandacht voor toepassingen in orthopedie en revalidatie, met name het bewerken van zacht en hardschuim. Daarnaast helpt Shapemakers inorsys bij hun inspanningen op het gebied van 3D-printen, mede doordat Shapemakers meer ervaring en kennis heeft over 3D-printen. Beide bedrijven onderhouden nauw contact om kennisuitwisseling en expertise te bevorderen met als doel de best mogelijke resultaten te behalen.

 

Shapemakers & inorsys

 

Hoe zien ze de toekomst van de samenwerking?

In de toekomst streven inorsys en Shapemakers ernaar om te profiteren van de goede samenwerking om een blijvende voorsprong in de markt te behouden. Bovendien is het hun doel om nog meer ervaringen en expertise met elkaar te delen in de toekomst.

De samenwerking tussen inorsys en Shapemakers is een veelbelovende samenwerking in de wereld van orthopedie en fabricage, waar beide bedrijven hun passie voor innovatie en klantgerichtheid delen. Samen zullen ze nieuwe mogelijkheden en verbeteringen brengen in orthopedie en de maakindustrie.

www.shapemakers.nl

www.inorsys.de

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×