Ga naar de inhoud

Verhoog uw comfort met nauwkeurig 3D-geprinte orthopedische zitkussens

De 3D-geprinte zitkussens van Shapemakers zijn zorgvuldig ontworpen om een revolutionaire verandering in je zitervaring mogelijk te maken. De perfecte kussens voor in een rolstoel. Zeg maar dag tegen standaardoplossingen en omarm gepersonaliseerde orthopedische zorg op basis van jouw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor 3D-geprinte zitkussens?

1. Precisie op maat voor uitzonderlijk comfort:

Ervaar een nieuwe norm van comfort met zitkussens die met nauwkeurigheid zijn gemaakt. Dankzij onze 3D-geprinte technologie is de pasvorm perfect afgestemd op de omtrek van je lichaam, waardoor drukpunten worden verminderd en het algehele comfort wordt verhoogd.

2. Personalisatie boven de standaard:

Bij Shapemakers herkennen we individualiteit. Onze zitkussens zijn volledig aan te passen en bieden steun waar je die het meest nodig hebt. Zeg maar dag tegen one-size-fits-all – hallo tegen een zitkussen dat helemaal voor jou is ontworpen.

3. Ondersteuning voor optimale mobiliteit en houding:

De orthopedische zitkussens bieden niet alleen comfort, maar verbeteren ook de mobiliteit en houding. Profiteer van de bewegingsvrijheid en de voordelen van een betere zithouding voor je algehele gezondheid.

4. Duurzaam comfort met moderne materialen:

Kwaliteit en duurzaamheid ontmoeten elkaar in onze 3D-geprinte zitkussens. We maken gebruik van vooruitstrevende materialen om te zorgen voor blijvend comfort en duurzame steun bij je dagelijkse activiteiten.

 

Ontdek het Shapemakers-verschil

Klaar om uw zitervaring te vernieuwen? Shapemakers nodigt je uit om:

  • Ontdek nauwkeurigheid: Duik in de fijne details van onze 3D-geprinte zitkussens, ontworpen met precisie voor de meest optimale orthopedische ondersteuning.
  • Omarm persoonlijk comfort: Beleef de vrijheid van keuze met volledig aan te passen zitkussens die voldoen aan uw unieke orthopedische behoeften.
  • Verbeter mobiliteit en lichaamshouding: Verhoog uw alledaagse activiteiten met zitkussens die verder gaan dan comfort en verbeterde mobiliteit en houding bevorderen.
  • Vakmanschap van topkwaliteit: Vertrouw op onze belofte voor vakmanschap van hoogstaande kwaliteit, zodat je bij elk gebruik zeker bent van blijvend comfort.

 

Ervaar comfort in een nieuw jasje met Shapemakers

Shapemakers verandert niet alleen het zitten; we vormen de toekomst van de orthopedische zorg. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze 3D-geprinte zitkussens uw comfort en welzijn kunnen verbeteren. Geef vorm aan een comfortabelere toekomst met Shapemakers.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×