Ga naar de inhoud

Allereerst willen wij, het team van Shapemakers, onze klanten van harte bedanken voor jullie onmisbare bijdrage aan een fantastisch 2023. Terwijl we het nieuwe jaar verwelkomen, is het een uitgelezen moment om terug te blikken op de mijlpalen die we samen hebben bereikt en vooruit te kijken naar de nieuwe mogelijkheden die 2024 ons biedt.

Want wat een jaar is 2023 geweest. Onze naamsverandering van OrthoShapes naar Shapemakers, het starten van nieuwe diensten zoals het frezen van zitkussens en natuurlijk het ondersteunen van een mooie groep trouwe klanten. De belangrijkste ontwikkelingen in 2023 hebben wij voor jullie onder elkaar gezet.

Shapemakers- Rewind 2023

Nu 2024 van start is gegaan, staan we te popelen om onze idee├źn verder te ontwikkelen. Onze focus ligt op het digitaliseren van processen, het uitbreiden van onze frees- en 3D-printcapaciteiten en het verdiepen van onze expertise. We kijken ernaar uit om in 2024 nauw met u samen te werken. Om jullie alvast een kijkje te geven in onze plannen voor 2024, hebben wij ook hiervan een overzichtje gemaakt.

Shapemakers- Wat brengt 2024

 

Downloads
Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×