Ga naar de inhoud

Nieuw bij Shapemakers:

Leesten en Steunzolen Service

Wij zijn verheugd om onze nieuwste ontwikkelingen aan te kondigen: Shapemakers biedt vanaf nu maatwerk leesten en 3D-geprinte steunzolen aan. Na elf jaar ervaring in de orthopedie, richten wij ons nu ook op schoentechniek.

Uitbreiding naar Schoentechniek

Shapemakers, bekend om zijn ervaring in orthopedische oplossingen, breidt nu zijn activiteiten uit naar de schoentechniek. Wij hebben de stap gezet naar het aanbieden van maatwerk leesten en 3D-geprinte inlegzolen. Onze nieuwe service biedt leesten die volledig worden vervaardigd op basis van 3D-bestanden en op maat worden gemaakt met behulp van een 3D-geprinte cast. Vervolgens gieten wij deze vol met PU-schuim. Ook is het mogelijk de volledige leest te 3D-printen

Dit innovatieve proces garandeert een nauwkeurige pasvorm en levert een eindproduct dat voldoet aan onze hoge normen voor functionaliteit en comfort. De levertijd voor deze op maat gemaakte leesten bedraagt maximaal zeven werkdagen, waarmee wij u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

Steunzolen met Programmable Foam-TPU

Naast leesten bieden wij nu ook geavanceerde Steunzolen aan, vervaardigd uit Programmable Foam-TPU. Dit materiaal is ontworpen om verschillende comfortzones te creëren door middel van onze speciaal ontwikkelde slicersoftware. Dit zorgt voor een uitstekende drukverdeling en verhoogd comfort, een ideale oplossing voor mensen met diabetes of andere voetproblemen. Onze inlegzolen zijn ontwikkeld met het oog op zowel functionele als esthetische eisen, en bieden een op maat gemaakte oplossing die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Bij Shapemakers ondersteunen wij u gedurende het hele proces, van ontwerp tot productie. U kunt kiezen voor onze volledige designservice of zelf het heft in handen nemen met onze software- en hardwareoplossingen. Als extra stimulans bieden wij 50% korting op uw eerste bestelling bij het inzenden van een 3D-bestand (STL of ander formaat).

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op; ons team staat klaar om u te begeleiden en te helpen met al uw vragen over maatwerk leesten en inlegzolen.

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×