Ga naar de inhoud

Op bezoek bij onze partner: Oceanz3D

Met dank aan Robert Groeneveld, de Sales Engineer Medical van Oceanz3D, hebben onze stagiaires kennis mogen maken met de welbekende partner van Shapemakers. Wij hebben het productieproces van Oceanz3D van dichtbij mogen bekijken en hebben een interessant gesprek gehad over de samenwerking tussen Oceanz3D en Shapemakers.

Wat doet Oceanz3D precies?

’De specialist en marktleider in 3D printen in Nederland.’ Oceanz3D is de ervaren leverancier van 3D prints en een trouwe partner van Shapemakers voor het printen in SLS. Door het verzamelen van kennis en diverse projecten heeft Oceanz 3D Printing veel expertise opgedaan in meerdere industrieën, zoals de medische industrie met op maat gemaakte oplossingen.

Oceanz3D houdt zich op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en gaat de innovatieve uitdaging altijd aan. Oceanz3D werkt samen met haar klanten en partners aan 3D geprinte oplossingen die de productcyclus verbeteren en hen in staat stelt dynamische producten te ontwerpen. Beide bedrijven helpen de markt om tot innovatieve en dynamische producten te komen en vullen elkaar daarbij goed aan. Beide hebben dezelfde toekomstvisie en helpen elkaar om aan nieuwe mogelijkheden te komen.

Doormiddel van nieuwe software zijn de mogelijkheden eindeloos. Het productieproces voor de klant wordt aanzienlijk versneld en geoptimaliseerd. Door de samenwerking tussen Oceanz3D en Shapemakers kunnen wij klanten iets moois bieden. De opties zijn eindeloos met 3D-printen. Het optimaliseren van de productie voor de klant wordt aanzienlijk versneld doormiddel van de samenwerking tussen Oceanz3D en Shapemakers.

Graag bedanken wij Robert voor het leuke gesprek en de rondleiding. Wilt u meer informatie over Oceanz3D? Dan kunt u ze vinden op www.oceanz.eu

Deel :
Facebook Linkedin
Kopieer link
Link gekopieerd

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×