Ga naar de inhoud

Strategieën voor Orthopedische Ondersteuning

Bij Shapemakers proberen we voortdurend de workflow te verbeteren om optimale resultaten te halen op het gebied van orthopedische ondersteuning. Daarom hierbij ons workflow optimalisatie advies.

Bekijk hier de strategieën om de efficiëntie te vergroten en de processen te vereenvoudigen:

  • Geautomatiseerd Afsprakenbeheer

Bespaar tijd en minimaliseer administratieve taken met ons geautomatiseerd afspraakbeheersysteem. Plan moeiteloos adviesgesprekken en houd de prioriteit bij wat echt belangrijk is: het verlenen van de beste service aan je klanten.

  • Efficiënte 3D scanprocessen

Investeer in moderne scanningsapparatuur en zorg voor een goede teamtraining. Optimaliseer het 3D scanproces voor accurate resultaten en verzeker de kwaliteit van orthopedische ondersteuning.

  • Digitale Klantendossiers

Maak gebruik van een digitaal systeem voor klantendossiers om informatie gestructureerd op te slaan en gemakkelijk toegankelijk te maken. Verbeter de communicatie tussen teamleden door snel en efficiënt informatie te delen.

  • Lean Productieproces

Analyseer het 3D-geprinte braceproductieproces om knelpunten te identificeren. Lean methodologieën implementeren om verspilling te verminderen en doorlooptijden te optimaliseren, wat resulteert in een soepeler productieproces.

  • Procedures voor kwaliteitscontroles

Stel duidelijke procedures voor kwaliteitscontrole op voor elke fase van het productieproces. Dit garandeert een consistente kwaliteit en minimaliseert de kans op fouten of rework, zodat uw klanten altijd het beste krijgen.

  • Feedback van klanten verwerken

Luister stelselmatig naar je klanten en verwerk hun feedback. Gebruik deze kostbare informatie om voortdurend verbeteringen aan te brengen in zowel de producten als de processen, wat resulteert in tevreden en loyale klanten.

  • Training en Ontwikkeling

Investeer in de opleiding en ontwikkeling van je medewerkers. Houd ze op de hoogte van de nieuwste technologieën en processen en draag zo bij aan het in stand houden van een deskundig en goed geïnformeerd team.

 

Door deze strategieën te volgen positioneert Shapemakers zichzelf als een toonaangevende marktleider op het gebied van orthopedische ondersteuning, met verhoogde efficiëntie, verhoogde klanttevredenheid en een voorsprong op de concurrentie die de verwachtingen overtreft.

 

Verbeter de workflow met Shapemakers

Shapemakers ziet een toekomst waarin innovatieve werkproces oplossingen de norm worden. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor workflow optimalisatie advies op het gebied van orthopedische ondersteuning.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×