Ga naar de inhoud
Service featured image
Het digitaal aanmeten en corrigeren

De digitale workflow

Bij Shapemakers hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij de overstap naar een digitale workflow. Deze transitie begint met het 3D-scannen, wat een directe vervanging biedt voor traditionele gipsafdrukken. Door deze technologie kunnen wij een schone en efficiënte werkomgeving creeëren, waardoor de workflow gestroomlijnd wordt en meer tijd overblijft voor wat echt telt: de patiënt.

Na het scannen volgt de stap naar digitale correcties, waarmee het handwerk van gipscorrecties overbodig wordt. Dit digitale proces biedt niet alleen een hogere precisie, maar verbetert ook de herhaalbaarheid en controleerbaarheid van de resultaten. Hierdoor kunnen we consistent hoogwaardige resultaten leveren.

Bij elke stap van dit proces staan wij klaar om onze klanten te begeleiden en te ondersteunen. Onze expertise stelt ons in staat om samen met u te zorgen voor een soepele overgang en implementatie van deze nieuwe technieken. Met Shapemakers kunt u rekenen op een partner die begrijpt hoe belangrijk het is om met vertrouwen en precisie in de digitale toekomst te stappen.

Lees meer
×