Ga naar de inhoud

Sport

Via een geautomatiseerd proces kunnen verschillende producten worden ontwikkeld. Dit gebeurd met behulp van een 3D Scan. Denk hierbij aan sporthelmen, schoeisels en meer.

Artikelen voor sporten

Als expert op het gebied van op maat gemaakte producten, zien wij kansen in de sportindustrie. Shapemakers is in staat producten die daarvoor in aanmerking komen op maat te maken met hierin het oog op Mass-customization. Een geautomatiseerd proces waarbij door middel van een 3D-Scan keer op keer een perfect resultaat ontstaat. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. sport helmen, schoeisel en meer.

Als marktexpert in maatwerkproducten op het gebied van orthopedie, sport en industrie probeert Shapemakers altijd een zo goed mogelijk advies te garanderen. Hierbij worden door middel van een-op-een gesprekken met de samenwerkingspartij plannen opgesteld die voor beiden partijen naar tevredenheid zijn. Verder denken wij als adviseurs ook graag mee aan procedures, verkoopkanalen en complete businessmodellen.

‘Shapemakers zet je in beweging en doet dit vooral graag samen.’

Innovatie in Sporttechnologie

Bij Shapemakers geloven we dat de (extreme) sportindustrie niet alleen draait om de atleten, maar ook om de technologie die hen ondersteunt en beschermd. Onze innovatieve aanpak in het ontwikkelen van op maat gemaakte sportartikelen door middel van geavanceerde 3D-scan- en productietechnologieën stelt ons in staat om atleten te voorzien van uitrusting die perfect past, en dus niet in de weg zit voor de prestaties.

Veiligheid en Prestatie Hand in Hand

Veiligheid en optimale prestaties staan centraal in onze productontwikkeling. Of het nu gaat om een op maat gemaakte helm die een nauwkeurige pasvorm biedt voor superieure bescherming, of een ergonomisch ontworpen Kniebrace die de Knie ondersteunt en blessures helpt voorkomen, Shapemakers is toegewijd aan het leveren van producten die atleten helpen hun volledige potentieel te bereiken terwijl ze beschermd blijven.

Word Onderdeel van de Beweging

Sluit u aan bij Shapemakers en ontdek een wereld waar technologie en sport samenkomen om uitzonderlijke resultaten te creëren. Wij hebben de expertise en technologie om u naar het volgende niveau te tillen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen uw sportieve ambities kunnen realiseren.

Proces | Sport

Onze diensten

Ontwikkeling
Design
Workflow
Productie

Geen posts gevonden

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik bij jullie bestellen?
Welke materialen gebruiken jullie?
Wat zijn jullie levertijden?
Wat zijn jullie prijzen?
Wanneer komt mijn bestelling binnen?
×