Ga naar de inhoud

3D geprinte zwangerschapsbeelden

Ontdek een bijzondere manier om de zwangerschap vast te leggen met de 3D-geprinte zwangerschapsbeeldjes van Shapemakers. Wij begrijpen de kostbare betekenis van een zwangerschap en willen een blijvende herinnering creëren die je een leven lang zult houden.

Realistische 3D beelden

Bij Shapemakers gebruiken we de mogelijkheden van 3D-printing om realistische en gedetailleerde zwangerschapsfiguurtjes te maken. Met behulp van geavanceerde technieken leggen we kenmerken vast om je te voorzien van een tastbare aandenken aan deze speciale tijd in je leven.

Aanpassing voor persoonlijke expressie

Onze 3D-geprinte zwangerschapsbeeldjes zijn volledig aanpasbaar, zodat je de uitdrukking en pose kunt kiezen die het beste bij jou past. Of je nu jouw trotse buik wilt laten zien of een teder moment met je partner wilt vereeuwigen, wij zorgen ervoor dat het beeldje jouw unieke verhaal vertelt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Shapemakers hechten we veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid. Met onze 3D-geprinte zwangerschapsbeelden van hoogwaardig materiaal ben je niet alleen verzekerd van een prachtig uiterlijk, maar ook van blijvende herinnering die van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

 

Over Shapemakers

Bij Shapemakers leggen we op uitzonderlijke wijze herinneringen en emoties vast. Met de 3D-print Zwangerschapsbeelden bieden we een unieke kans om de zwangerschap te vereeuwigen. Kijk vandaag nog naar de mogelijkheden en maak een mooie herinnering aan deze speciale tijd in je leven. Naast 3D printen is Shapemakers, het voormalige OrthoShapes, sinds 2012 marktleider op het gebied van orthopedische digitalisering. Met een bredere focus op de orthopedische, sport- en industriële markten biedt het bedrijf oplossingen op maat en staat het bekend om persoonlijk advies en de toewijding om klanten in beweging te houden, bij voorkeur in samenwerking.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×