Ga naar de inhoud

Industrie

ShapeMakers is in staat producten die daarvoor in aanmerking komen op maat te maken met hierin het oog op Mass-customization. Denk hierbij aan mondneusmaskers, veiligheidsmaskers en schoeisel.

Uw expert op het gebied van op maat gemaakte producten.

Als expert op het gebied van op maat gemaakte producten, zagen wij kansen in de industrie. Shapemakers is in staat producten die daarvoor in aanmerking komen op maat te maken met hierin het oog op Mass-customization. Hierbij kan gedacht worden aan mondneusmaskers, veiligheidsmaskers en schoeisel. Alle producten kunnen worden geproduceerd in bedrijfskleuren of gepersonaliseerd per product.

Als marktexpert in maatwerkproducten op het gebied van orthopedie, sport en industrie probeert Shapemakers altijd een zo goed mogelijk advies te garanderen. Hierbij worden door middel van een-op-een gesprekken met de samenwerkingspartij plannen opgesteld die voor beiden partijen naar tevredenheid zijn. Verder denken wij als adviseurs ook graag mee aan procedures, verkoopkanalen en complete businessmodellen.

‘Shapemakers zet je in beweging en doet dit vooral graag samen.’

In de dynamische wereld van op maat gemaakte productie, begrijpt Shapemakers dat innovatie niet in isolatie gebeurt. Het is zijn de collaboratieve inspanningen, waarbij ideeën en expertise samenkomen om oplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen en kansen. Onze samenwerkingen met bedrijven en individuele klanten zijn meer dan transactioneel; ze zijn partnerschappen die gericht zijn op het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het samen navigeren door de complexiteit van de markt.

Uw Visie, Onze Missie

Uw visie op uw producten en diensten is uniek, en bij Shapemakers willen we die visie tot leven brengen met onze expertise. We gaan verder dan alleen het leveren van producten; we willen uw partner zijn in het realiseren van uw doelen. Of u nu een nieuw product op de markt wilt brengen, uw productieproces wilt optimaliseren, of een volledig nieuw bedrijfsmodel wilt verkennen, ons team staat klaar om u te ondersteunen op elke stap van de weg.

UBA: een praktijkvoorbeeld.

Naast mondneusmaskers, veiligheidsmaskers en schoeisel heeft Shapemakers ook de productie van Unborn Arts in handen. Unborn Arts is een bedrijf dat gepersonaliseerde beeldjes biedt aan zwangere stellen om hen op deze manier een mooi aandenken te geven aan de zwangerschapsperiode.

Deze beeldjes komen tot stand door het maken van een 3D scan van de zwangere buik, daarna wordt het 3D bestand ingeleverd bij Shapemakers. Vervolgens maken wij het bestand gereed om het beeld vervolgens in het gewenste materiaal te 3D printen.

Door onze expertise in Mass-customization hebben wij de productie van Unborn Arts in een gestroomlijnd proces veranderd.

 

Proces | Industrie

Onze diensten

Ontwikkeling
Design
Workflow
Productie
Service featured image
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Als Shapemakers zijn wij niet gebonden aan industrieën, elke toepassing waarbij op maat gemaakte producten een mogelijkheid zijn kan door de software worden ondersteund.

Lees meer

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik bij jullie bestellen?
Welke materialen gebruiken jullie?
Wat zijn jullie levertijden?
Wat zijn jullie prijzen?
Wanneer komt mijn bestelling binnen?
×