Ga naar de inhoud
Service featured image
Behoud uw expertise binnen uw praktijk en print 3D-inlegzolen direct voor uw patiënten

Arkad printer

De Arkad Printer maakt doorlopend printen mogelijk; tot 100 paar inlegzolen kunnen worden geproduceerd zonder menselijke tussenkomst.

Kies vanuit de Arkad soft de dichtheden die aangepast zijn aan elk gebied van uw inlegzool uit de 17 beschikbare opties.

Lees meer
Service featured image

Embrace insoles

Profiteer van een bewezen productieoplossing en vervang handmatige productie door de geavanceerde Embrace 3D-printtechnologie. Deze technologie stelt u in staat uw productie te stroomlijnen en tegelijkertijd een extra waarde en een betere kwaliteit aan uw klanten te bieden.

  • Produceer superieure orthopedische inlegzolen
  • Bespaar tijd en arbeid tijdens het productieproces
  • Realiseer een kosteneffectieve productie
Lees meer
Service featured image

Embrace corset

Het speciaal geselecteerde CreaTECH PP-filament wordt gekozen vanwege zijn buitengewone eigenschappen, die specifiek zijn aangepast om de vereiste optimale stijfheid en flexibiliteit te bieden. Dit filament is een essentieel onderdeel van de Embrace Corset-oplossing. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat voor de productie van corrigerende korsetten gespecialiseerde apparatuur nodig is.

De Embrace corset onderscheidt zich van standaard 3D-printers door de volgende unieke voordelen:

  • Speciaal ontworpen voor het fabriceren van grote objecten met PP-materiaal.
  • Vermindert de noodzaak voor diepgaande kennis van printerspecificaties en materiaaleigenschappen.
Lees meer
Service featured image
3D-print op maat gemaakte zitortheses en kussens

Embrace seat

Met de Embrace-oplossing kunnen orthopedische professionals moeiteloos hun kennis overbrengen op het eindproduct, zonder zorgen over arbeidsintensieve en stoffige productieprocessen. Zij kunnen nu een product van uitzonderlijke kwaliteit produceren.

Integreer onze Embrace-oplossing in uw bestaande productieproces, of laat ons u helpen de ideale digitale workflow voor uw behoeften te kiezen. We werken nauw met u samem om te kijken naar uw unieke verwachtingen.

Lees meer
Service featured image
3D-printen in uw eigen werkplaats

Bij Shapemakers begrijpen we dat bedrijven met een specifieke productiebehoefte baat hebben bij het zelf produceren van hun materialen. Daarom bieden wij ook een reeks 3D-printers aan die speciaal zijn afgestemd op het gebruik van diverse materialen zoals PP (Polypropeen) voor bijvoorbeeld korsetten en TPU voor zitortheses of inlegzolen. Deze printers, ontwikkeld in samenwerking met onze partners, zijn uitgerust met geavanceerde slicersoftware die verschillende dichtheden binnen één print kan creëren, wat zorgt voor producten die zowel robuust als comfortabel zijn.

Voor degenen die speciale eisen stellen aan hun producten, gaan we graag een stap verder. We onderzoeken op verzoek alternatieve mogelijkheden, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die naadloos aansluit bij uw unieke productievereisten.

 

Lees meer
Service featured image
Prestaties die aan uw verwachtingen voldoen

Axelle

De Axelle robot is flexibeler en biedt optimale beheermogelijkheden van externe assen en extreem snelle bewerkingscycli.

De geïntegreerde CAM-software maakt automatische generatie van bewerkingspaden mogelijk aan het einde van het freesproces voor alle vormen die langs één as zijn gegenereerd, zoals korsetten, AFO’s, KAFO’s, helmen en protheses.

 

Lees meer
×