Ga naar de inhoud
Service featured image
Design

Design

Om een mass-customization project op te zetten dient er een design van het product te worden gemaakt. In de meeste gevallen gaat dit om een product waar veel potentie voor customization in zit. Er kunnen verschillende paden worden gekozen.

Lees meer
Service featured image
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Als Shapemakers zijn wij niet gebonden aan industrieën, elke toepassing waarbij op maat gemaakte producten een mogelijkheid zijn kan door de software worden ondersteund.

Lees meer
Service featured image
Productie

Productie

Nadat het digitale product is afgerond dient het product geproduceerd te worden. Ook hierin ondersteunt Shapemakers haar klanten. Gezamenlijk denken wij na over productiemethodes, assemblage en logistiek. Met ons uitgebreide netwerk geven wij altijd meerdere adviezen en bieden wij ook hulp tijdens dit proces.

Lees meer
Service featured image
Workflow

Workflow

Na het vaststellen van het definitieve design, wordt het digitale bestand geïntegreerd met de Custom workflow. Honderden punten in het digitale model worden gelinkt aan de A.I. software die het model op basis van een 3D-scan op maat vormt, dit noemen wij ook wel ‘‘Morphing’. De A.I. is in staat het model op maat te maken doordat het zelf landmarks in de 3D-Scan herkent. De software is geschreven op basis van restricties waaraan het model moet voldoen. Deze restricties zijn in eerdere projectstappen besproken. De software respecteert deze restricties en zal buiten deze regels om het model op maat maken.

Lees meer
×