Ga naar de inhoud

Orthopedie | Digitalisering van Orthopedische Processen

Wij kunnen u en uw organisatie helpen van A tot Z in de Digitalisering van Orthopedische Processen.

Shapemakers orthopedie

Over orthopedie

Shapemakers uw partner in de Digitalisering van Orthopedische Processen. Wij zijn distribiteur van verschillende correctie software en leveren hierbij ook alle benodigdheden als scanners en accessoires. Voor elk orthopedisch bedrijf heeft Shapemakers een voor hen passende oplossing. Hierin wordt gezocht naar een stuk maatwerk per bedrijf.

Shapemakers heeft een eigen productielocatie voor het frezen van orthopedische mallen. Deze locatie bevat momenteel 5 freesmachines en een robotarm. Hierbij produceert Shapemakers alle verschillende orthopedische modellen uit verschillende densiteiten (80 tot 300) hardschuim en MDF.

Als marktexpert in maatwerkproducten op het gebied van orthopedie, sport en industrie probeert Shapemakers altijd een zo goed mogelijk advies te garanderen.

Hierbij worden door middel van een-op-een gesprekken met de samenwerkingspartij plannen opgesteld die voor beiden partijen naar tevredenheid zijn. Verder denken wij als adviseurs ook graag mee aan procedures, verkoopkanalen en complete businessmodellen.

‘Shapemakers zet je in beweging en doet dit vooral graag samen.’

Proces | Orthopedie

Onze Diensten

Scannen
Software
Frezen
3D-Printen
Service featured image
Scannen

Het hele proces in de orthopedie begint met een goede scan

Door het nemen van een 3D-scan van het lichaamsdeel wordt het traditionele gipsen vervangen. Hierbij zijn snelheid en duurzaamheid belangrijke voordelen in het proces. Een scan van een lichaamsdeel is binnen twee tot vijf minuten gerealiseerd, dit zonder afval en een ‘vieze’ werkomgeving. 

Met de 3D-scan kan gelijk worden gewerkt in de bewerkingssoftware. Hierdoor ontstaat er een digitale bibliotheek van modellen, waardoor grote voorraad van modellen niet meer noodzakelijk is. 

3D scanners kunnen worden gebruikt om een digitale afdruk te maken van een lichaamsdeel. Met deze scan kunnen vervolgens digitaal correcties worden uitgevoerd om een op maat gemaakte mal en/of orthese/prothese te maken.

3D scanners zijn een belangrijk instrument geworden in de orthopedie omdat ze zorgen voor nauwkeurige metingen en op maat gemaakte oplossingen voor patiënten.

 

Lees meer

Uw Partner in Innovatie

Bij Shapemakers begrijpen we dat de orthopedische wereld continu in beweging is, met nieuwe technologieën en methoden die constant de standaard verhogen. Daarom zijn we niet alleen een leverancier, maar een partner die met u meedenkt en innoveert. We zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van de digitalisering en productieprocessen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van uitmuntende zorg aan uw patiënten.

Onze samenwerking met diverse orthopedische bedrijven heeft geleid tot baanbrekende oplossingen en tevreden klanten, onderaan onze Homepagina vindt u onze klantverhalen.

Uw Digitale Transitie, Onze Expertise

Shapemakers begeleidt uw organisatie door het gehele digitaliseringsproces, van de initiële analyse van uw huidige werkstromen tot de implementatie van geavanceerde digitale oplossingen. Wij zijn expert in de Digitalisering van Orthopedische Processen. Onze expertise omvat de integratie van correctiesoftware, 3D-scanners en andere technologische hulpmiddelen die specifiek zijn ontworpen om de orthopedische praktijk te optimaliseren.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik bij jullie bestellen?
Welke materialen gebruiken jullie?
Wat zijn jullie levertijden?
Wat zijn jullie prijzen?
Wanneer komt mijn bestelling binnen?
×