Ga naar de inhoud

Precisie frezen voor orthesen en prothesen

Oplossingen van de toekomst met op maat gemaakte orthesen en prothesen met Shapemakers. Op zoek naar geavanceerde freesdiensten voor het maken van hoogwaardige orthesen en prothesen? Bij Shapemakers brengen we innovatie en precisie samen om een wereld van mogelijkheden vorm te geven.

Waarom kiezen voor Shapemakers?

Expert in precisie frezen

Shapemakers is toonaangevend op het gebied van precisie-freestechnologie. De geavanceerde apparatuur en vakkundige technologie zorgen ervoor dat elke orthese en prothese nauwkeurig wordt vervaardigd om aan de unieke specificaties van de cliënt te voldoen.

Maatwerk zonder grenzen

Geen enkele behoefte is hetzelfde en dat begrijpen wij. Shapemakers is gespecialiseerd in het op maat maken van oplossingen voor uw specifieke behoeften. De geavanceerde freestechnologie van Shapemakers maakt ingewikkelde ontwerpen en persoonlijke aanpassingen mogelijk, waardoor een perfecte pasvorm voor elk individu verzekerd wordt.

Betrouwbare kwaliteit

Het streven naar topkwaliteit strekt zich uit tot de materialen die we gebruiken. Shapemakers gebruikt alleen materialen van de beste kwaliteit om duurzaamheid, comfort en functionaliteit van elke orthese en prothese te garanderen.

 

Diensten van Shapemakers

Frezen van orthesen

Ontdek nauwkeurigheid als nooit tevoren met onze freesdiensten voor orthesen. Van biomechanische aspecten tot persoonlijke modellen, wij brengen je visie op een orthese tot leven.

Frezen van protheses

Shapemakers is toonaangevend op het gebied van frezen van protheses en biedt een uitstekende combinatie van comfort en geavanceerd ontwerp. Vertrouw op ons om prothesen te maken die kracht geven en mogelijk maken.

Snelle prototyping

Snelheid is essentieel. Shapemakers biedt snelle prototyping diensten, waardoor een vlotte overgang van concept naar realisatie mogelijk is zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Waarom partner worden van Shapemakers?

Innovatie gedreven oplossingen. Shapemakers is meer dan een ontwikkelaar van prototypes. Met een focus op het voor blijven op technologische trends, bieden wij oplossingen die ervoor zorgen dat je voorop blijft lopen op het gebied van orthopedische en prothetische ontwikkelingen.

Collaboratieve aanpak

Jouw visie is onze missie. Shapemakers gelooft in een coöperatieve aanpak, werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en levert resultaten die de verwachtingen overtreffen.

Betrouwbare levering

Tijd is cruciaal in de gezondheidszorg. Shapemakers is toegewijd aan tijdige levering met behoud van precisie. Wij zorgen ervoor dat u uw afspraken nakomt met betrouwbare en efficiënte diensten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Klaar om de volgende stap te zetten in precisie frezen voor orthesen en prothesen? Neem nu contact op met Shapemakers.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×