Ga naar de inhoud

SLS 3D-printen voor medische toepassingen in orthesen en prothesen

Bij Shapemakers zijn we toonaangevend op het gebied van SLS 3D printen voor geavanceerde medische toepassingen. Als pioniers in de industrie brengen wij expertise en innovatie naar de voorgrond en zorgen wij voor een revolutie in medische oplossingen voor orthesen en prothesen met de kracht van SLS 3D printen. 

Waarom SLS 3D printen voor medische toepassingen?

1. Een nieuwe definitie van precisie

Ervaar een nieuwe standaard van precisie met onze geavanceerde SLS 3D printtechnologie. Wij zorgen voor een ongekende nauwkeurigheid bij het maken van medische componenten, voor optimale functionaliteit en prestaties.

2. Versatiliteit in ontwerp

Bij Shapemakers begrijpen we het belang van ontwerpflexibiliteit. Ons SLS 3D printen maakt ingewikkelde en aangepaste ontwerpen mogelijk en zorgt ervoor dat elke medische toepassing aan de unieke eisen van onze klanten voldoet.

3. Snelle prototyping voor vernieuwing

Versnel uw innovatieproces met onze mogelijkheden voor snelle prototyping. Shapemakers maakt gebruik van SLS 3D printing om snel je medische concepten tot leven te brengen, de ontwikkelingstijd te verkorten met behoud van kwaliteit.

4. Biocompatibele materialen

Wij geven prioriteit aan de veiligheid van patiënten. Onze SLS 3D printing maakt gebruik van biocompatibele materialen, zodat de geproduceerde medische componenten niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook gegarandeerd veilig voor gebruik in verschillende medische toepassingen.

Medische oplossingen met Shapemakers

  • Precisie boven maat: Ontdek de hoge nauwkeurigheid en complexiteit van SLS 3D printen voor ongeëvenaarde medische oplossingen.
  • Ontwerpvrijheid: Ervaar de vrijheid van ontwerp met ons veelzijdige SLS 3D printen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je medische toepassingen exact zijn afgestemd op je specificaties.
  • Snel vernieuwen: Geef je innovatie een impuls met snelle prototyping, door SLS 3D printen te gebruiken om je medische concepten snel en efficiënt tot stand te brengen.
  • Biocompatibele betrouwbaarheid: Geef prioriteit aan het welzijn van de patiënt met onze toewijding aan biocompatibele materialen die de veiligheid van medische toepassingen verzekeren.

Verhoog medische oplossingen met Shapemakers

Shapemakers is niet zomaar een dienstverlener; wij zijn een strategische partner in het vormgeven van de toekomst van medische ontwikkelingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SLS 3D printen.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×