Ga naar de inhoud

MJF 3D-printtechniek in orthopedie

Bij Shapemakers brengen we je de geavanceerde MJF (Multi Jet Fusion) 3D-printtechnologie, die het landschap van orthopedische oplossingen verandert. Verhoog je verwachtingen als we precisietechniek samenvoegen met grensverleggende innovatie om de normen van orthopedische zorg te definiëren.

Waarom MJF 3D printen voor orthopedie?

1. Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Ervaar orthopedische oplossingen met ongekende precisie. MJF 3D printen stelt ons in staat om ingewikkelde structuren en aangepaste ontwerpen te creëren die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt, waardoor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit worden gewaarborgd.

2. Grenzeloos maatwerk

Zeg maar dag tegen one-size-fits-all. Met de MJF-technologie biedt Shapemakers een nieuw tijdperk van maatwerk. Van braces tot protheses, elke orthopedische oplossing is nauwkeurig gemaakt om te voldoen aan de individuele lichaamsbouw en vereisten van de klant.

3. Verbeterde duurzaamheid en functionaliteit:

De MJF-technologie levert orthopedische instrumenten met verbeterde duurzaamheid en eigenschappen. De geprinte structuren zijn robuust, licht en ontworpen om de dagelijkse belastingen te weerstaan en langdurige ondersteuning en comfort te bieden.

4. Versnelde productietijd

Shapemakers maakt gebruik van de snelheid van MJF 3D printen om je snellere productie tijdlijnen te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Ervaar een vereenvoudigd proces van ontwerp tot levering, zodat je snel de orthopedische oplossingen ontvangt die je nodig hebt.

De toekomst van orthopedische zorg met MJF-technologie

Geef vorm aan de toekomst van orthopedische zorg met MJF-technologie

Shapemakers nodigt u uit om de toekomst van orthopedie te verkennen:

  • Een nieuwe definitie van precisie: Verdiep je in de wereld van ongekende precisie met MJF 3D printtechnologie.
  • Aanpassingen zonder compromissen: Omarm orthopedische oplossingen die zijn afgestemd op je unieke lichaamsbouw en behoeften
  • Duurzaamheid en hoge prestaties: Ervaar de kracht en veerkracht van MJF-geprinte orthopedische hulpmiddelen.
  • Efficiëntie in tijdlijnen: Versnel je orthopedisch traject met snellere productie tijdlijnen.

De belofte van Shapemakers

Shapemakers omarmt niet alleen innovatie; we geven de toekomst van orthopedische zorg vorm met MJF 3D printtechnologie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de MJF technologie je orthopedische ervaring kan verbeteren. Vertrouw op Shapemakers voor precisie, maatwerk, duurzaamheid en efficiëntie in orthopedische oplossingen.

Shapemakers

Contact

Praten over mogelijkheden

Om een model bij ons te bestellen heb je een account nodig als organisatie. Wilt u orthopedische
mallen en/of 3D-prints bestellen? Wij hebben een eigen orderportal voor onze klanten, hierin kunt u
zelf bestellen en de status van de bestelling in de gaten houden.

Nog geen account? Neem contact met ons op om toegang te krijgen tot het orderportal.

×